Hei igjen :D

Så va man tebake etter en sikkelig laaang pause.. 

Masse har skjedd i løpet av de 5 åran æ har hatt pause i fra bloggen.

Har forresten fløtta på mæ i fra vakre Nord tel vakre Østlandet.
Har bodd her i snart 2 år nu å æ har det så masse bedre nu. Men savna selfølgelig vakre nord innimellom..
Har fått mæ kjæreste <3 love is in the air :D hihihi 

1 av grunnan te at æ valgte å fløtte på mæ va det at æ trængte så sårt å komme mæ bort i fra den plassen æ bodde på. Hadde det ikje bra me mæ sjøl i det heile tatt.

Det næst siste æ skreiv om her på bloggen min va her i 2012 da æ va heldig å va me i slankekrigen vesterålen.  Æ syns æ va flenk å klarte å gå ned nesten 14 kg bare med å bytte fra "normal" kost til å gå på lavkarbo diett... Men etter en del økonomiske ting så kunne æ ikje fortsette på den dietten. Det vart før dyrt for mæ + at æ fikk helseplaga av å gå på lavkarbo. Så æ måtte bynne på "normal" kosten igjen, Å da kom alle kg'an tebake.... 
Æ fikk problemer med mage/tarm å fikk diagnosen IBS her i 2013.  Åsså fikk æ / hadde æ depresjona å  fikk allergiskreaksjon på medisinen æ fikk utdelt i forbindelse med depresjonen. Så æ hadde det ikje bra. Havna langt nede i "kjellar'n" og fikk ikje hjelp av helsevæsne... 

Så med at æ fløtta sørover å fikk mæ en fastlege som så probleman mine å fikk mæ henvist ditt æ skulle ha blitt henvist til da æ bodde noraførr, så vart æ litt bedre.
Fikk ordna ny medisin som æ ikje e allregisk på og at æ syns lægen tar mæ på allvor når æ sei at æ ikje har det bra sjøl om at det ikje vises på utsia mi. Æ kan se så "bra" ut som æ bare vill når æ e ute i den sosiale værden. Og folk ser ikje at det e no galt me mæ på uttsia. men det e fordi æ bær alt på innsia mi. Så forde om at du ser en person som ser ut som dæ på gata eller ei vænnina , så betyr det ikje at den personen krangla me sæ sjøl på insia. Man veit ikje kordan kamp enkelte stræva me.  Så når persona spør kordan det går me mæ, så sei æ at æ har det bra, men på innsia så e der en stemme som ropa at æ har det ikje bra.... Men dennan stemmen når ikje ut, før æ e vældig flenk te å holde på ting inni mæ.. Men en vakker dag så e koppen full å det renn  over... :( :'( 

Men æ har noen gode daga å noen dårlige daga, men det trur æ  de fleste egentlig har kjenn man bare litt etter. Depresjon kommer i så mange forskjellige varianta. Å folk e forskjellig. Så da e d bare å ta en dag av gangen å håpe at det går bra. Ves ikje så e det en heil masse goe filma å musikk der ute som kan gjør det sånn at man får tankan bort i fra det triste (funka før mæ av og te).

Men nok om det før nu :D 
Ville nu bare sei at æ prøva å komme mæ tebake te blogginga  :D Så ves det e nåkka du måtte lure på så e det bare å spørre i kommentarfeltet :D 

AJ is out for now <3 

OMG!!!!!!!!!! What is it with some people???

OMG!!!

I can't belive it... Is this for real??

Here is the link to what I'm talking about:


http://blog.petflow.com/millions-around-the-world-have-called-this-woman-insane-but-she-wont-stop-you-have-to-see-this/  


Is she really crazy in the head???? Does she at all have something in there?? Seriously ...!!

I was not able to see more then 30 seconds of it .... OMG!!! I feel sick to my stomach to see it, Not to mention very very pissed off..

 

 

How can we make this stop? We can not let this take place anymore. There are defenseless babies we are talking about here. They can not make any resistance, so we must be their voices .... Could you imagine that you or someone else would do this on your own baby? I can not imagine it. I am a mom my self to 3 kids and could never have imagined to do something like that too them. And then I do not think that would you would have done that to your children. Am I right or what?

 

07.02.2014

Er bra at vi har minner om han :D Og ikke minst en siste stemme. Han er bare en helt rå sanger og savner han masse i serien Glee.
Sitter bare og venter på at han skal komme gående  inn.... 

Is good that we have memories of him :D <3 And not to mention a final voice to listen to. He's just a simply awesome singer & miss him a lot in the series of Glee.
I'm just waiting for him to come walking into the room again....  Many good thoughts to all of his friend and his family, and especially to Lea Michele <3

 

Here is the song that i'm talking about :D<3 Cory Monteith <3 Glee <3

 

Here I am again :D

Hei hei alle sammen =)

 

Ja, så va det blitt Torsdag. Dagan går så fort...

Har enda influensa, men er i bedre form enn det æ va før noen daga sia :D men e enda i crappy form og humøre mett går litt sånn over alt.  Men det e vel sånn det e når man e syk.

 

Har heldigvis noe som jør mæ i bedre humør =)  Har helt forelska mæ i sangan te Hobbiten filman :D  Ja, er en liten Lord of the rings/ hobbiten fan :D <3 hehehe

men den sange e bare så bra =)  Her er en link som dere åsså kan høre på den å si hva dere mener : 

Ellers så e det  ikje så masse som skjer i live mitt. Hold  nu på her i min lille hule. Ser på filmer og serier, Og følger med på ei vænnina a mæ når ho sett å streama på nette når ho spella :D

Dere burde forresten sjekke ut http://www.twitch.tv/shexification.  Å mens dere sjekker d ut så burde dere også sjekke ut http://www.twitch.tv/girlsgaminghouse  =) Skjer masse artig der inne =)

 

Det er d e nu litt av det æ sett å ser på om dagen å litt av folka æ har blitt kjent med å prata me =)

Håper dere alle har en kjæmpe koselig Torsdagskveld =)

 

AJ is out for now :D  

That way it goes

Lenge sia æ har vært her inne.  ( kommer garantert til å skrive både bokmål å dialekt, men håper at det går bra )

E masse rart som har skjedd i live mitt  sia sist.

Har fløtta på nytt.. Måtte det.  D

Den forrige plassen æ bodde på gjorde meg syk. Det var en masse fukt der som gjorde meg syk og jeg kunne ikke bo der lengre pga helsen min..

Var en sikkerlig dårlig prosess å gå gjennom det å skal finne seg en ny plass å bo når man ikke har noen inntekt og er avhengig av Nav å div.  Var syk hele tiden. Hadde ikke energi i det hele tatt. Var veldig slapp og trøtt hele tiden. 

Fikk meg da en arbeidspraksis via Nav på Nille. En kjempe koselig plass å jobbe på sammen me en helt fantastisk gjeng =) Savner dem.

Vart litt bedre i humøret da jeg fikk meg noe annet å gjøre enn å bare sitte hjemme, men ettervært så kom den dårlige helsen min tilbake å jeg vart sykemeldt.. :(

Måtte gå til legen for å få hjelp til å finne ut hva som skjer med meg, for dette er ikke normalt... Fikk da den triste å  trasige beskjeden om at jeg er blitt bla deprimert så må gå på medisiner.  

Etter det gikk det litt bedre, men så skjedde no med magen min.. Måte gå masse til legen. Å nå har de kommet fram til at jeg muligens kan ha IBS - Irritabel tarm-syndrom, men har ikke fått noe konkret svar på det.

Det at jeg er deprimert går vell åsså masse på det hvordan live mitt er akkurat nå. Sliter litt både her å der.. men hvem gjør vel ikke det..Jeg har nå funne meg en midlertidig plass å bo til jeg får økonomien min opp å gå. Håper at det ikke tar allverdens tid. Men er blitt litt bedre etter at jeg flyttet.Detter er da det som har skjedd i det siste med meg.

Hadde ikke klart å komme meg gjennom dette uten guttaboyzen mine og familien min. Er så gla for at jeg har dem. Vet ikke hva jeg skulle ha jort uten dem.Men tror nok at dette er nok for meg i dag.

Håper at dere alle sammen har det bra og så vil jeg ønske dere alle ei Go Hælg =)AJ is out :) :D :P
 

 

 

 

New home...

Ja, da hadde man vært på flyttefot igjen. Har flyttet fra seljeveien (d stooore huset i tømmervika) til ei leilighet på søndre. Her er d bare 2 soverom. Men uansett om jeg hadde 4 soverom så lå ungene på ett og samme soverom uansett så d er ikke noe problem :) eneste er at rommene er mindre og vi har ikke en slik stooor stue som vi haar hatt i snart 1 år.

Men dette skal jeg få til :) Det er bare å tenke positivt så får man det meste til =)

Har ikke fått pakket alt ut enda... Har jo ting til et helt hus som jeg skal få plass til i en liten leilighet. Men heldigvis så skal jeg få hjelp av mamma til å gå gjennom alle tingene mine å se hva jeg kan ta vare på elr ikke, å se hva jeg muligens kan få lagre på kvisten demmes hvis dem har plass =) ( jeg har bare bodd her i en uke da. P så har jeg lie mestparten av tia me rygghall :( ikke noen bra å ligge på sofan å se at det ser ikke ut i leiligheta... Men men. Får bare ta 1 dag av gangen pga ryggen....

Så bilder kommer ut etter at jeg har fått alt på plass slik jeg vil ha d =)

Elrs så har jeg hatt besøk av Mi Si Susi å Ole i dag :-) så jeg har fått hjelp til å få koblet opp vaskemaskinen å den nye tv'en min =) Så tusen takk for hjelpen til dere begge 2 =)


Ellers er det ikke så mye som skjer her. Så jeg skal prøve å skrive så mye jeg kan =)

Med dette håper jeg at dere alle sammen har d bra å at dere nyter sommeren =)Ann-Julie has left =)

Ja, sånn går dagan....

Ja, så har e ennu influensan på besøk. Prøva fortvilt å vise han dørra ut, men han syns vel æ har d så fint her at han vil være her lengre.... Å så har æ fått øyekatar på begge øyan... Fml.... Å i tellegg e æ blakk så æ får ikje henta medisin min....


Men elrs så e æ nu her... E ikje så masse å jør me influensan når man ikje har høy nok crp så man får no medisin før d... Å æ gar hått me dennan influensan sia i januar.... Hata å vær syk.....Men men... Håpa nu dåkker andre har d bra :-)


AJ is out

Natt te 1 mai

Ja, d har æ vært me på russedåpen. Men drekk ikje pga at æ har ongan.

Å æ hold på å frys mæ ihjel her på sortland :( e jo bikkjekaldt ute :(

Men e så gla før at æ måtte på ho Christina å han Preben så æ får sette i bil'n i lage dæm :-) så får litt varme i mæ :-)

Men ett minus me denna russedåpen e at de hadde ikje funne noe russenavn te mæ :( så har dåkker no forslag?


Men dåkker får nu bare kose dåkker videre :-)


AJ is out :-)

Ut på tur del 2

Trur du pinadø ikje flye mitt vart kanselert i går kveld etter 5 tima på flyplassen!!!

Så va d å stå i over 1 time i kø før å få bokka nytt fly å finne en plass å overnatte te i dag. Men trur du d va et hotellrom å oppdrive?? Nei! Alle hotellan i fra bodø te fauske va overbokka!!!

Heldigheita va nu at æ traff på ei som æ kjenne som sku ta samme fly som hadd ei vænnina av ho vi kunne få overnatte hos :-)

Så da va d å få sove i et par tima før man måtte opp igjen før så å få en bil te å hente oss å komme oss te flyplassen igjen da ho va 06:15.

Widerøe dekte seff drosjeregninga :-) å så ska æ sende inn kvitteringa på maten æ måtte kjøpe i går før å ikje svelte ihjel. Så dettan kommer te å bli dyrt før widerøe sia vi va en heil masse me folk som ikke kom sæ videre i går.

Så nu sette æ å vente på at flye mott ska gå igjen. Håpa så at d ikjeblor mere venting å at flyturen blir behagelig :-)

Men vi får se ka tia bringe :-)

See u :-)

Ut på tur aldri sur :-)

Ja, da fikk man sæ en tur te Bodø i dag :-) flyturen va en drøm ;-)

Va hos han Dr. Nordahl te kontroll før d såre æ har på leggen. Fikk en gla nyhet der :-)

Nu sett æ på flyplassen å venta på flye hjem. D sku egentlig gå nu kl 18:32, men d e kommet ny tid. 1 times venting. Ny tid e kl 19:25. Håpa at d ikke blir mere ventetid. Men d e nu været som bestem d.

Så nu sku æ ha ønska at æ hadde me mæ datamaskin.. Men tenkte at sia æ ikje fikk bruk før den sist så trengte æ den ikje. Men nu hadde den vært bra å ha :-) men men :-)

Traff ei på flyplassen som æ ikje har sett på ever så lenge. Sist æ så ho va da æ spella handball, å d e mange mange år sia. Sist æ spella handballkampa da va æ 15 år. Men ho æ traff va ho Elisabeth Nilsen :-) Å d va sikkelig hyggelig :-)

Men nu ska æ se om æ finne mæ no å spis :-)

See u :-)Ja, da satt man enda på flyplassen i bodø.. Ny tid på flye e kl 20:30. Tru im d blir overnatting på mæ her. D snya sikkelig her nu + at de har feil me flymaskin... Men men. Sett nu her. Snakker seinare

1 Mars........ :'(

Ja, så va d den 1 mars igjen...  :'( Lika ikje denne dagen i d heile tatt.

Grunnen te at æ ikje lika denna dagen e førr at i dag e d 2 år sia mi si kjære Mary-Ann (svigermor) tapte kampen mot KREFTEN som ho hadde kjempe me i 14 år.

<3 Mary-Ann Sætre <3 du e dypt savna av alle her nede. Håpa så masse at du har d så masse bedre der du e nu sammen me ho Mor i B ( mora hennes) og han Patrick Swayze =)

 

Men har heldigvis besøk a mi si Christina <3 som får mæ te å tenke på andre ting.

 

I dag æ å Christina vært nede i nesse å handla litt småting på Elkjøp =) Så spiste æ en sikkelig deilig salat mens ho va på butikken å handla litt =) Så kom ho Linn å møtte oss og så gikk vi på Rødbrygga =) Der satt vi å kosa oss og spella kort =) Æ ælska å spelle kort =) E et kortmenneske =)

 

Nu hold æ å bror min å laga middag =) Ska lage den deilige chiligryta =) mens Christina sett  å ser på =) Nu har æ latt broder'n tatt over matlaginga mens æ sett her inne å skriv =) E så greit å ha en Kokk i huse =) E kjedelig å lage  mat aleina =) Maten blir så masse bedre når man kan lage den i lage noen =) Å så e d kjedelig å bare lage mat te sæ sjøl.... D e kjedelig... Deffør lika æ å ha selskap når æ ska lage/spise mat =) Men d e nu bare mæ =)

 

Elrs så e d ikje så masse som skjer i live mitt. Hold nu på å få vekta mi ned på d talle æ vil at den skal ned på =) Å d går bare  bra =) Gleda mæ så te at æ kommer mæ litt mere ned så æ kan gå te legen å få henvisning på den operasjonen æ vil ha så æ får fjærna magen min =) Før d e den som i bunn å grunn jør d sånn at e ser så stor ut å d at æ har problema me å finne mæ klær.  Men nu e d ikje så mange kiloan igjen =) Så her e d bare å stå på =) =)

E så artig å møte folk æ ikje har sett på ei god stund å hør at d vises at æ har gått ned nesten 10 kg =) Da får man en varm følelse i kroppen å man blir så utrulig gla innvending =) =) =)

 

Men nu ska æ være litt mere sosial sammen me mi si Christina <3 =)

 

Så vi snakkes nu =)

 

D e nu bare å skrive en kommentar elr ei melding ves du har noe på hjerte =)

 

AJ is out =)

Planlegging av russetiden er i full gang =)

Ja, i dag har æ vært me minste mannen til legen for at han blør så masse neseblod. Fikk beskjed av legen at han skul hennevise han til øre. nese og hals på Myre, Så vi får se hva som skjer...

Elrs så har æ å minste mannen vært på butikken å handla å kjika på alt som Rema 1000 hadde å tilby =)

 

Etter at vi var ferdig å handle venta vi på ho Karina =) før vi dro hjem og venta på at de 2 andre guttaboysen mine sku komme hjem fra skola =)

 

Har sotte nå siden vi kom hjem å funnet på russekrav som skal gjennomføres i russetiden =)

Jeg kommer ikke til å bli en heltids russ i år siden jeg har vært russ fra før av, men kommer te å være svartruss når æ e på skola =)

 

Så nu har æ å ho Karina (vi e russeknute sjæfan ) sotte å funne på 89 russeknuta å vi har holdt på å flirt oss i hjel av mange av dem =) Nu sett vi å venta på at ho Linda ska komme å hjelpe oss me resten =)

 

På middagsmenyen i dag står d kjyllingkjøttdeig i frorm =) nam nam =)

 

 

Kan komme med oppskrifta og bilde senere =)

 

See u =)

Ja, så var man her igjen =)

Sorry for at jeg ikke har vært her inne så masse... men har hatt d litt hektisk, men skal prøve å være her inne så ofte jeg kan =)

I går hadde vi samling på Friskhuse på sortland =) Da hadde vi den 3 målingen og veiingen.

 

Her er mine aller føsrte mål:

Vekt :  113,4 kg
Midje : 129 cm
Mage : den tok vi ikje, men går ut i fra at den var på ca 125 cm
Lår : 63 cm
overarm : 39 cm

 

Og så de målen for denne gangen er på:

Vekt : 105 kg
Midje : 115 cm
Mage : 119 cm
Lår : 61 cm
Overarm : 31 cm

Er veldig stolt over meg selv som har klart å fått dette til på bare 36 dager =)

Har gått ned 8,4 kg fra jeg begynte å til nå =) Så jeg er veldig STOLT over meg selv =)

 

Like før vi begynte fant jeg denne på facebook som ei sku selge. Jeg kjøpte den selvfølgelig =)
Så nå har jeg et mål =) Jeg skal kunne bruke denne kjolen (har aldri eid noen kjoler siden jeg var i teenårene) uten å se ut som at jeg har tatt på meg et pølseskinn...

 

Her inne kan dere følge meg å se hvordan min nedgang går =)

https://skydrive.live.com/?cid=307bd2cf1ac7437d&id=307BD2CF1AC7437D!711
(du merker d som står her å så høyreklikker du over d igjen så får du valgene om å åpne linken osv )

 

Her er det lederne som legger inn alle målene og vektene våre =)

 

Så håper jeg dere der ute har en fortreffelig kveld videre =)

 

*----------  The End ----------*

Dagen min i dag.....

Ja, da har dagen min ikke vær så veldig bra. Har lie me feber i natt å e ikke helt i from...

Fikk Kine på besøk  =) Hun hjalp meg med å lage proteinbrødet =)

Så nå står proteinbrødene til kjøling =)

Jeg har spist min posjon med hjemmelaga tomatsuppa.  så nå må jeg vente i 3 timer til jeg kan spise et mellommålltidet.. men er sulten.... 

Får vel bare drikke vann slik at jeg ikke blir så sulten... Men vil ha mere mat...

 


Men sånn er d nu.. Skål =)

 

AJ's out

17.jan.2012
Her e kjøleskape mitt etter at æ va å handla i dag....

Slankekrigen Vesterålen =)
Her e alle 12 jent'n som e me =)

3 - 2 - 1 GO!!!

Ja, da har man hatt første møte på Slankekrigen Vesterålen =)


Traff 11 andre jenter som åsså skal være med på dette =) Mange kjente fjæs og andre ikke kjente i d hele tatt =) Men skal nok bli kjent med dem =)

 

I går fikk vi utdelt planen som vi skal følge i 14 dage. Da er d en matplan og en treningsplan =)

 

Siden jeg ikke fikk hadlet noe i går så var jeg og handlet d æ treng for en uke. Så skal se hvordan dagene blir frem over.. skal nokk bli spennende..

 

Sa te mamma i dag : Ka d e æ har gedd mæ ut på??? Men skal nok få dette til =)  Håper at æ ikje blir no værre a den herre forkjølelsen min..... Har hatt en sikkelig dårlig dag i dag me kaldsvetting å frysing å hetetokter.... å feber..

 

Så håper morgen dagen bringer mere lykke =)

 

AJ is out =)

 

 

 

 Les mer i arkivet » Juni 2017 » Februar 2014 » Juli 2012
AJ'S

AJ'S

34, Hamar

Æ e ei Jenta/Dama på 34 år. E i et forhold og har fløtte i fra det vakre Nord tel det vakre Østlandet :) Er mamma til mine 3 vakre sønna som æ forguder <3 Liker å ta bilder både med mobilen og Nikon camera mitt. Er litt fersk enda på speilrefleks camera og må lære meg litt med det, men håper jeg får det til. Kommer garantert til å skrive på dialekt,men håper at dere kommer til å forstå mæ fordeom. Liker også å se på serier og være sammen med vennene mine. Har også lagt en liten ælsk på dataspill :D

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits